Do góry

Desery Przepis na:

Krem maslany z mleczkiem skondensowanym slodzonym do tynkowania lub przelozenia tortu

Krem maslany z mleczkiem skondensowanym slodzonym do tynkowania lub przelozenia tortu

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 752

Dodano:

Odsłon: 1126

Szybki krem do tortów,ciastek,muffinek

Składniki

  • 200g masla miekkiego
  • 200g mleczka skondensowanego slodzonego
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Krem maslany z mleczkiem skondensowanym slodzonym do tynkowania lub przelozenia tortu

Przygotowanie

  1. Miekkie maslo dajemy do misy miksera i ubijamy 10-12 min. az maslo jest biale i puszyste.Nastepnie wlewamy mleczko skondensowane lekko schlodzone i mieszamy wszystko na najwyzszych obrotach.Mozna dodac barwnik.Krem jest gotowy bezposrednio po wymieszaniu.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

basiliana 23 listopada 2020 Witam!
Chciałam zapytać na tort o jakiej średnicy wystarczy taki tynk? Czy na średnicę 26 cm (4 warstwy biszkopta, 3 warstwy kremu) należy zwiększyć ilość składników?
Odpowiedzi: 2 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń