Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki krem do tortów,ciastek,muffinek
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8155
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8155
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Składniki
Miekkie maslo dajemy do misy miksera i ubijamy 10-12 min. az maslo jest biale i puszyste.Nastepnie wlewamy mleczko skondensowane lekko schlodzone i mieszamy wszystko na najwyzszych obrotach.Mozna dodac barwnik.Krem jest gotowy bezposrednio po wymieszaniu.