Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto od poniedziałku do piątku dla zapracowanych. Obecnie nie pracuję ale i tak często wracam do tego przepisu.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Blacha kwadratowa 21 cm. Krem wykonujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Ja dodałam 2 łyżki soku z cytryny. Foremkę wykładamy herbatnikami , każde ciastko polewamy łyżką mleka i delikatnie rozprowadzamy po nim. Herbatniki pokrywamy warstwą masy krówkowej a na nią wykładamy następną partię herbatników. Na herbatniki znów kładziemy warstwę masy krówkowej i solidnie posypujemy ją dość grubo posiekanymi orzechami. Teraz wykładamy krem i oprószamy kakao. Wstawiamy do lodówki .