Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka z białą czekoladą i migdałami przepyszne do herbatki.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23108
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1240
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104943
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23108
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1240
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104943
Składniki
zekoladę kroimy w kosteczkę. Migdały rozdrabniamy. Masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajko i mieszamy. Dodajemy przesianą mąkę i czekoladę z migdałami. Zagniatamy ciasto. Z ciasta robimy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na natłuszczoną blaszkę i lekko spłaszczamy. Pieczemy 20-25 minut w 200 stopniach. Studzimy na kratce. Smacznego ;)