Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wpadłam w ciasteczkowy szał . Postanowiłam do ciasta dodać kisiel w proszku. Wyszło na prawdę bardzo smacznie !
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24828
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24828
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 82
Składniki
1. Składniki wrzuć do malaksera i miksuj przez około 2 minut. Ciasto przełóż na stolnicę i ugnieć jędrne ciasto. Ciasto owiń w folię spożywczą i włóż do zamrażalki na 40 minut. 2. Po tym czasie rozwałkuj ciasto na grubość około 0.5 cm. Za pomocą ulubionej foremki wykrawaj ciasteczka. Układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w 1 cm odstępach od siebie i piecz w 185 stopniach przez około 15-25 minut.