Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser jest pyszny, nie za słodki, kwaskowato orzeźwiający...............SMACZNEGO!!!
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 46
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1509
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 300
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3287
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 601
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 46
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1509
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 300
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3287
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 601
Składniki
forma silkonowa z kominkiem 22 cm - na dno formy wsypać opłukane czarne porzeczki, wlać galaretkę rozpuszczoną w 400 ml gorącej wody i schować do lodówki do stężenia
na wierzchu poukładać 2 warstwy herbatników
jogurt wymieszać z cukrem, dodać opłukaną czarną porzeczkę, wymieszać, wlać żelatynę rozmieszaną w 300 ml gorącej wody
jogurt wlać do formy i schować do lodówki najlepiej na całą noc, deser położyc na talerzu do góry nogami i delikatnie zdjąć formę