Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lody są pyszne smakowo................SMACZNEGO!!!
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 51
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1535
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 304
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3293
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 683
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 51
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1535
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 304
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3293
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 683
Składniki
czarne porzeczki opłukać na sitku, odsączyć z wody, wsypać do pojemnika, dodać zimny jogurt grecki, cukier puder i łyżką wymieszać
foremki lodowe napełnić do pełna jogurtem, powkładać patyczki i do zamrażalnika schować na kilka godzin foremki lodowe polać ciepłą wodą z kranu, lody łatwo wychodzą z foremek