Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 235
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 144
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28027
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 235
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 144
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28027
Składniki
Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia. Dodajemy resztę składników: ser, cukier, jajka, ocet i szczyptę soli. Mieszamy dokładnie.
Z wyrobionego ciasta, mokrymi łapkami, formujemy kulki i kładziemy na rozgrzany tłuszcz.
Smażymy aż będą złote. Po wystygnięciu posypujemy cukrem.