Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i puszysty deserek,ekspresowy do zrobienia:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1400
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2853
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1400
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2853
Składniki
Galaretkę rozpuścić w połowie ilości wody podanej na opakowaniu,dokładnie wymieszać i pozostawić do czasu,aż zacznie tężeć.
Banana pokroić na mniejsze kawałki. Zimne mleko skondensowane ubić mikserem dodając galaretkę i banana (najpierw na wysokich obrotach,a kiedy masa zacznie tężeć zwolnić obroty).
Ubitą piankę przełożyć do pucharków,posypać czekoladą i udekorować wafelkiem.