Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki bez glutenu. Z bananami oraz płatkami owsianymi i dowolnymi owocami sezonowymi.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8484
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6903
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4712
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327324
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8484
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6903
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4712
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327324
Składniki
Dojrzałe banany dokładnie rozgniatamy widelcem w misce. Dodajemy jajka, syrop klonowy, proszek do pieczenia, sól, cynamon i jogurt grecki, płatki owsiane. Wszystko dokładnie mieszamy i dodajemy mleko. Składniki powinny być w temperaturze pokojowej - lepiej się wtedy połączą. Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami i napełniamy je masą, na górze układamy owoce. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Z podanego przepisu otrzymamy 12 muffinek