Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięciutkie babeczki
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 41
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 125
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 120
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 164
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 41
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 125
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 120
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 164
Składniki
W misce mieszamy mąką, proszek do piecznia, kakao i drobniutko posiekaną czekoladę. Banany rozgniatamy widelcem, dolewamy mleko i wbijamy jajko, mieszamy. Dodajemy cukier i olej, mieszamy. Masę bananowa łączymy z suchymi składnikami. Ciasto przekładamy do blaszki wyłożonej papilotkami i pieczemy około 25-30 minut w 180 stopniach. Po ostygnięciu dekorujemy. Smacznego :)