Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa kajmakowa i ser sprawdzą się bardzo dobrze w puszystych babeczkach :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4684
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4684
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem. Następnie dodać masę kajmakową i całość dokładnie połączyć. Potem dodać mleko i mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i plasterku banana. Rozłożyć pozostałe ciasto, wierzch starać się wyrównać.
Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Czekoladę z masłem rozpuścić w kąpieli wodnej, polewać ostudzone muffinki i posypać kolorowymi cukierkami. Smacznego!