Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa kajmakowa i ser sprawdzą się bardzo dobrze w puszystych babeczkach :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1797
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14410
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19514
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1797
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14410
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19514
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem. Następnie dodać masę kajmakową i całość dokładnie połączyć. Potem dodać mleko i mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i plasterku banana. Rozłożyć pozostałe ciasto, wierzch starać się wyrównać.
Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Czekoladę z masłem rozpuścić w kąpieli wodnej, polewać ostudzone muffinki i posypać kolorowymi cukierkami. Smacznego!