Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa kajmakowa i ser sprawdzą się bardzo dobrze w puszystych babeczkach :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem. Następnie dodać masę kajmakową i całość dokładnie połączyć. Potem dodać mleko i mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i plasterku banana. Rozłożyć pozostałe ciasto, wierzch starać się wyrównać.
Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Czekoladę z masłem rozpuścić w kąpieli wodnej, polewać ostudzone muffinki i posypać kolorowymi cukierkami. Smacznego!