Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa kajmakowa i ser sprawdzą się bardzo dobrze w puszystych babeczkach :)
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1959
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 90
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 822
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 964
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 266
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1959
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 90
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 822
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 964
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 266
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem. Następnie dodać masę kajmakową i całość dokładnie połączyć. Potem dodać mleko i mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i plasterku banana. Rozłożyć pozostałe ciasto, wierzch starać się wyrównać.
Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Czekoladę z masłem rozpuścić w kąpieli wodnej, polewać ostudzone muffinki i posypać kolorowymi cukierkami. Smacznego!