Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne muffinki pomarańczowe na Dzień Babci i Dziadka. Zapraszam na fim .
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424903
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424903
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Nastaw piekarnik na 180 stopni funkcja ,góra dół. Do miski wsyp suche skłaniki zamieszaj łyżką, następnie dodaj pozostałe składniki ,kolejność obojętna, nie dodawaj skórki kandyzowanej pomarańczy. Składniki zamnieszaj łyżką,aż się połączą. Dodaj na koniec skórkę pomarańczy kandyzowanej..Zamieszaj do połączenia się składników . Przełóż do foremek.Wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i piec przez 20 do 25 minut. Pieczemy do suchego patyczka. Foremkę z muffinkami wstawiamy na środkową półkę.Przed podaniem posyp cukrem pudrem.Takie muffinki bardzo smakują jesli je rozkroisz i posmarujesz ulubionym dżemem lub możesz je polać polewą czekoladową. Zapraszam do obejrzenia filmu ,krok po kroku. Zapraszam na przepisy do mojej książki kulinarnej na Smakerze.