Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny to smaczny dodatek do kawy lub herbaty
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1702
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232149
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1702
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232149
Składniki
Mąki przesiać i wymieszać z proszkiem do pieczenia.
Jajka ubić z cukrem wymieszać z olejem i mlekiem ,dodawać stopniowo suche składniki i dokładnie wymieszać.
Plastry ananasa podzielić na 4 części.
Do foremki włożyć porcję ananasa.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.Foremkę z ananasem uzupełnić ciastem, zostawiając 1 cm od góry.
Przygotowane foremki wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec 25 min. lub do suchego patyczka.