Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na maliny w pełni wiec czemu nie dodać ich do pysznych muffin?:)
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20587
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2271
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 36
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20587
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2271
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 36
Składniki
wszystkie suche składniki (mąka, proszek do pieczenia, cukier, sól) połączyć razem w misce.
W drugiej misce połączyć wszystkie mokre składniki (jajko. mleko, olej)
Połączyć składniki suche z mokrymi.
Gotowe cisto nakładać do foremek, ale tylko do 2/3 ich wysokości. Najlepiej nałożyć 1/3 ciasta potem maliny i na to 1/3 ciasta.
Piec w temp 180 stopni około 20 minut.
SMACZNEGO