Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na maliny w pełni wiec czemu nie dodać ich do pysznych muffin?:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
wszystkie suche składniki (mąka, proszek do pieczenia, cukier, sól) połączyć razem w misce.
W drugiej misce połączyć wszystkie mokre składniki (jajko. mleko, olej)
Połączyć składniki suche z mokrymi.
Gotowe cisto nakładać do foremek, ale tylko do 2/3 ich wysokości. Najlepiej nałożyć 1/3 ciasta potem maliny i na to 1/3 ciasta.
Piec w temp 180 stopni około 20 minut.
SMACZNEGO