Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mufiny z wszystkiego co akurat było w lodówce :). Wyszły super- pulchne, delikatne. Dzieciaki się zajadają - a to najważniejsze :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7946
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 324
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3274
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7946
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 324
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3274
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Wszystkie mokre składniki łączymy razem, suche łączymy też razem w osobnej miseczce. Następnie do suchych składników dodajemy mokre i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Ja piekę w 185 stopniach ok 25 minut ( do suchego patyczka).