Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mufiny z wszystkiego co akurat było w lodówce :). Wyszły super- pulchne, delikatne. Dzieciaki się zajadają - a to najważniejsze :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
Wszystkie mokre składniki łączymy razem, suche łączymy też razem w osobnej miseczce. Następnie do suchych składników dodajemy mokre i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Ja piekę w 185 stopniach ok 25 minut ( do suchego patyczka).