Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mufiny z wszystkiego co akurat było w lodówce :). Wyszły super- pulchne, delikatne. Dzieciaki się zajadają - a to najważniejsze :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Wszystkie mokre składniki łączymy razem, suche łączymy też razem w osobnej miseczce. Następnie do suchych składników dodajemy mokre i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Ja piekę w 185 stopniach ok 25 minut ( do suchego patyczka).