Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cieszmy się truskawkami dopóki jeszcze są
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30957
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4851
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30957
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4851
Składniki
1. truskawki umyć, obrać z szypułek i pokroić na grubsze plastry, 2. do miski wsypać przesianą mąkę, sól, proszek do pieczenia i cukier, zrobić zagłębienie, wlać mleko, jajko i olej, wymieszać wszystko do połączenia składników ale nie za długo, 3. formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nakładać ciasto do 1/3 wysokości, na wierzch powkładać do kilka kawałków truskawek, 4. piec w piekarniku nagrzanym do 180 st, ok 20 min, posypać cukrem pudrem, smacznego