Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cieszmy się truskawkami dopóki jeszcze są
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14572
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19637
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14572
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19637
Składniki
1. truskawki umyć, obrać z szypułek i pokroić na grubsze plastry, 2. do miski wsypać przesianą mąkę, sól, proszek do pieczenia i cukier, zrobić zagłębienie, wlać mleko, jajko i olej, wymieszać wszystko do połączenia składników ale nie za długo, 3. formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nakładać ciasto do 1/3 wysokości, na wierzch powkładać do kilka kawałków truskawek, 4. piec w piekarniku nagrzanym do 180 st, ok 20 min, posypać cukrem pudrem, smacznego