Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jogurt zamiast śmietany, miód zamiast cukru? Naleśniki nie muszą szkodzić naszym kształtom :)
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 167
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 239
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 539
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 167
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 239
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 539
Składniki
Usmażyłam naleśniki, czyli: mąka, mleko, jajko, olej, kilka kropli aromatu wanilinowego.
Do kostki chudego białego sera dodałam 100 naturalnego jogurtu, 2 łyżki miodu, 2 szczypty cynamonu, kilka kropli aromatu wanilinowego. Dokładnie połączyłam za pomocą widelca. Do gotowego nadzienia serowego dodałam rodzynki.
Polewa: do 2 łyżek śmietanki kremówki dodałam pół łyżeczki miodu i pół łyżeczki kakao. Wymieszałam.
Sposób podania oczywisty :)
Przepisy Desery
Desery
Pascha - przepis Magdy Gessler
Desery
Różana pascha z bakaliami
Desery
Mazurek czekoladowo bakaliowy i z białej czekolady
Desery
Babka migdałowa jak dawniej
Pascha - przepis Magdy Gessler
Pascha z przepisu Magdy Gessler to wielkanocna słodkość lubiana chyba przez w...
Odsłon: 524
Różana pascha z bakaliami
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 125