Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jogurt zamiast śmietany, miód zamiast cukru? Naleśniki nie muszą szkodzić naszym kształtom :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 42
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 69
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 407
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 42
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 69
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 407
Składniki
Usmażyłam naleśniki, czyli: mąka, mleko, jajko, olej, kilka kropli aromatu wanilinowego.
Do kostki chudego białego sera dodałam 100 naturalnego jogurtu, 2 łyżki miodu, 2 szczypty cynamonu, kilka kropli aromatu wanilinowego. Dokładnie połączyłam za pomocą widelca. Do gotowego nadzienia serowego dodałam rodzynki.
Polewa: do 2 łyżek śmietanki kremówki dodałam pół łyżeczki miodu i pół łyżeczki kakao. Wymieszałam.
Sposób podania oczywisty :)