Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe wykonaniu ciasteczka, które idealnie nadają się do kawy.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424895
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424895
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Składniki
Do dużej miski wsypać mąkę, orzechy, proszek do pieczenia i cukier- wszystko ze sobą połączyć.
W drugiej misce połączyć ze sobą jajka wraz z masłem orzechowym oraz przecierem jabłkowym (konieczne niesłodzonym). Za pomocą drewnianej łyżki przełożyć wymieszane masło, jajka i przecier do sypkich składników, wszystko razem dokładnie i powoli wymieszać.
Formę do pieczenia wyłożyć papierem śniadaniowym, za pomocą łyżki tworzyć małe ciasteczka, włożyć do nagrzanego piekarnika (180stopini) piec około 10-15 minut.