Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser pełen witamin nie tylko dla dzieci ale i dla starszych. Dobrze smakuje i świetnie się prezentuje.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7006
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30552
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29273
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7006
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30552
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29273
Składniki
Melona przeciąć na dwie połówki. Wydrążyć nasiona. Skropić sokiem z cytryny. Wyciąć ozdobne ząbki . Środek wypełniać owocami sezonowymi. Skropić syropem lub miodem. Schłodzić przed podaniem. Udekorować.