Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te pączki znalazłam w gazecie,troszkę go zmieniłam,zamiast rodzynek dodałam zurawinę.Pączki są chrupiące i bardzo smaczne.
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 127
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 80
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 115
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34470
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 899
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 127
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 80
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 115
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34470
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 899
Składniki
z e wszystkich składników zagnieść ciasto.pod koniec wyrabiania dodać żurawinę,jeszcze raz szybko zagnieśc ,przykryć ściereczką i odstawic do wyrośnięcia
do głębokiego rondla wlać olej ,rozgrzać łyżkę namoczyć w oleju,nabierać niezbyt duże porcje ciasta i wk ładać do rondla,smazyc na złoty kolor
usmazone pączki połozyc na ręcznik papierowy,cukier puder wymiwszać z cynamonem obsypać pączki i podawać