Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mmm…Kocham pączki !!! ( w sumie to sama wyglądam jak taki wielki pąąączek ???? ) . jak mój Mężuśki stwierdził, że są to najlepsze pączki jakie zrobiłam – zgadzam się z Nim ! Pączki zniknęły w tym samym dniu co zostały upieczone ???? Pączusie są pyszne , serowe a cukier cynamonowy dodaje im charakterku ????
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 104
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20460
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 87
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2760
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 104
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20460
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 57
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 87
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2760
Składniki
1. Wszystkie składniki na pączki dodaj do malaksera. I miksuj około 2 minut. 2. Olej rozgrzej w wysokim rondlu. Wrzuć obranego ziemniaka. 3. Ręce namocz w wodzie, i odrywaj z ciasta porcję i formuj kulki. Wrzucaj po kilka sztuk na olej i smaż na złoto. 4. Usmażone pączki kładź na ręcznik papierowy by odsączyć je z tłuszczu. 5. Cukier wymieszaj z cynamonem. Pączki obtaczaj w cukrze.