Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser robi się szybko ale czas chłodzenia jednak chwilę trwa. jednak jeśli mamy mieć gości do 2 h można zabrać się za robienie
mikser, forma do pieczenia, papier do pieczenia, wysoka miska na miksowanie galaretki
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1088
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12173
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1088
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12173
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Galaretkę należy rozpuścić w 100ml gorącej wody wymieszać do rozpuszczenia. Jak tylko galaretka delikatnie przestygnie należy miksować na wysokich obrotach od 15-20 min. Potem piankę przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i wsadzić do lodówki na około 3-4h. . Smaczna i delikatna przekąska na przyjęcia