Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser robi się szybko ale czas chłodzenia jednak chwilę trwa. jednak jeśli mamy mieć gości do 2 h można zabrać się za robienie
mikser, forma do pieczenia, papier do pieczenia, wysoka miska na miksowanie galaretki
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Galaretkę należy rozpuścić w 100ml gorącej wody wymieszać do rozpuszczenia. Jak tylko galaretka delikatnie przestygnie należy miksować na wysokich obrotach od 15-20 min. Potem piankę przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i wsadzić do lodówki na około 3-4h. . Smaczna i delikatna przekąska na przyjęcia