Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser robi się szybko ale czas chłodzenia jednak chwilę trwa. jednak jeśli mamy mieć gości do 2 h można zabrać się za robienie
mikser, forma do pieczenia, papier do pieczenia, wysoka miska na miksowanie galaretki
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Składniki
Galaretkę należy rozpuścić w 100ml gorącej wody wymieszać do rozpuszczenia. Jak tylko galaretka delikatnie przestygnie należy miksować na wysokich obrotach od 15-20 min. Potem piankę przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i wsadzić do lodówki na około 3-4h. . Smaczna i delikatna przekąska na przyjęcia