Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 14085
Dodano: 11.02.2012
Odsłon: 10482
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
jabłka wydrążyć i skropić sokiem z cytryny
na patelni rozpuścić masło dodać migdały i orzechy,lekko podsmażyć
do twarożku dodać wystudzone migdały i orzechy,,wymieszać i wkładać do jabłek,na wierzch położyć po łyżeczce dżemu,ja dodałam dżem z czarnej porzeczki bo taki lubię
wstawić do piekarnika na 20 minut
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 11 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Te jabłka koniecznie do zrobienia,wyglądaja i brzmią baaaardzo smakowicie.Lądują w ulubionych.3 Kto głosował? | Odpowiedz