Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser niby nic a jaki pyszny :-D
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 339
Składniki
Jabłka umyć i przekroić na pół i wydrążyć środek. Połówki jabłek posypać cynamonem i cukrem oraz nałożyć łyżeczkę miodu do środka lub więcej wg. Upodobania.
Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec do zmiękniecia. U mnie 180st na 15 minut.