Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser niby nic a jaki pyszny :-D
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Jabłka umyć i przekroić na pół i wydrążyć środek. Połówki jabłek posypać cynamonem i cukrem oraz nałożyć łyżeczkę miodu do środka lub więcej wg. Upodobania.
Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec do zmiękniecia. U mnie 180st na 15 minut.