Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser niby nic a jaki pyszny :-D
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 41
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31202
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 382
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1470
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 41
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31202
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 382
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1470
Składniki
Jabłka umyć i przekroić na pół i wydrążyć środek. Połówki jabłek posypać cynamonem i cukrem oraz nałożyć łyżeczkę miodu do środka lub więcej wg. Upodobania.
Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec do zmiękniecia. U mnie 180st na 15 minut.