Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sernik jest wilgotny, delikatny, smakowity...................SMACZNEGO!!!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1888
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14690
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19727
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1888
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14690
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19727
Składniki
jajka utrzeć w robocie z cukrem na puszysto na kogel-mogel
do masy wsypać budyń malinowy, twaróg z wiaderka i krótko wymieszać do połączenia składników
z jajka, mąki, zimnej palmy, cukru mikserem utrzeć ciasto jak kruszonka, blaszka 24x29 cm wysmarowana tłuszczem i wyłożona papierem do pieczenia, na dno blaszki rozłożyć ciasto i przyklepać je do dna, na ciasto wylać masę serową
na wierzchu poukładać gęsto połówki truskawek
piec w temperaturze 190C około 55 minut, sernik dobrze wystudzić, najlepiej całą noc