Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszedł czas na aromatycznie i pyszne pierniczki. Uwielbiam jak w domu unosi się zapach pierników, to znak, że święta już tuż. W weekend przy pomocy moich znajomych powstały właśnie te cuda:) Nie będę dużo pisać, zapraszam od razu po przepis:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Miód, margarynę i cukier podgrzewać do rozpuszczenia się składników, wystudzić. Do osobnej miski wrzucić resztą składników, wlać ostygnięte wcześniej rozpuszczone składniki i dobrze wyrobić ciasto. Ciasto wałkować na max 2-3 mm. Wykrawać ciasteczka za pomocą foremek i piec w temp. 170 ºC, przez około 12 minut.