Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek dyniowy to łatwe ciasto, które smakuje każdemu.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4282
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1182
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 247
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34285
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 593
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4282
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1182
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 247
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34285
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 593
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem. Dodać mąkę, proszek, sodę, przyprawy i olej. Na koniec dodać startą dynię.
Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem foremki (25x35). Piec ok.45-60 min w temperaturze 170st. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.