Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Migdały są dobre i zdrowe i warto je jeść w każdej formie. Prażone ze względu na zawartość cukru są może najmniej zdrowe i kaloryczne, ale słodycze prawie każdy je. Zrobienie prażonych migdałów jest proste i ten przepis jest najlepszy jaki próbowałam. Ich zrobienie nie zawiera dużo czasu. Są chrupiące i pyszne i znikają szybko z talerza.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45643
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23123
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1359
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45643
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23123
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1359
Składniki
Wszystkie składniki włożyć na patelnie od czasu do czasu mieszając. Gdy masa zaczyna robić się coraz gęstsza należy mieszać cały czas. Migdały są otoczone cukrem i gdy woda już wyparuje tworzy się biały cukier na który może przywierać do dna patelni zeskrobać nie przerywając mieszania. Po pewnym czasie cukier zaczyna się topić i brązowieć. Mieszać dalej aby brązowy cukier pokrył migdały.