Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Migdały są dobre i zdrowe i warto je jeść w każdej formie. Prażone ze względu na zawartość cukru są może najmniej zdrowe i kaloryczne, ale słodycze prawie każdy je. Zrobienie prażonych migdałów jest proste i ten przepis jest najlepszy jaki próbowałam. Ich zrobienie nie zawiera dużo czasu. Są chrupiące i pyszne i znikają szybko z talerza.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 906
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6048
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9886
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 906
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6048
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9886
Składniki
Wszystkie składniki włożyć na patelnie od czasu do czasu mieszając. Gdy masa zaczyna robić się coraz gęstsza należy mieszać cały czas. Migdały są otoczone cukrem i gdy woda już wyparuje tworzy się biały cukier na który może przywierać do dna patelni zeskrobać nie przerywając mieszania. Po pewnym czasie cukier zaczyna się topić i brązowieć. Mieszać dalej aby brązowy cukier pokrył migdały.