Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Migdały są dobre i zdrowe i warto je jeść w każdej formie. Prażone ze względu na zawartość cukru są może najmniej zdrowe i kaloryczne, ale słodycze prawie każdy je. Zrobienie prażonych migdałów jest proste i ten przepis jest najlepszy jaki próbowałam. Ich zrobienie nie zawiera dużo czasu. Są chrupiące i pyszne i znikają szybko z talerza.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1453
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1370
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1453
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1370
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
Wszystkie składniki włożyć na patelnie od czasu do czasu mieszając. Gdy masa zaczyna robić się coraz gęstsza należy mieszać cały czas. Migdały są otoczone cukrem i gdy woda już wyparuje tworzy się biały cukier na który może przywierać do dna patelni zeskrobać nie przerywając mieszania. Po pewnym czasie cukier zaczyna się topić i brązowieć. Mieszać dalej aby brązowy cukier pokrył migdały.