Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta ze śliwkami jest wspaniałą alternatywą dla gotowych ciastek, w których jest pełno chemii. Przygotowanie jej zajmuje tylko chwilę.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19750
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2895
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3970
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 645
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19750
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2895
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3970
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 645
Składniki
Z podanych składników ręcznie ugniatasz ciasto w trakcie przygotowywania owoców ciasto czeka w lodówce, po przygotowaniu owoców ciastem wylepiasz blaszkę i nakłuwasz widelcem, układasz owoce (jeżeli śliwki to skórką do dołu) i do piekarnika na 35min. Po wyjęciu z piekarnika można posypać tartę cukrem pudrem.