Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto bez użycia miksera z mrożonymi śliwkami zapraszana przepis
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Składniki
Wszystkie sypkie składniki umieszczam w misce mieszam w drugiej misce umieszczam jajka z cukrem i olejem mieszam i wlewam do miski z sypkimi składnikami dokładnie mieszam łyżką .Ciasto wykladam do blachy wyłożonej papierem do pieczenia równam .
Na ciasto wykladam mrożone śliwki ale możecie użyć innych owoców mrożonych lub świeżych .Ciasto piekłam w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach ok 35 minut .
Po upieczeniu ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam aż ostygnie smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film .