Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny piernik – lekko mokry w środku, korzenny w smaku i bardzo łatwy w przygotowaniu :)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Wszystkie składniki wrzucić do miski i zmiksować na gładką masę. Na samym końcu dodajemy rodzynki i mieszamy łyżką. Masę przelewamy o foremki, wcześniej wysmarowanej masłem i wysypanej bułeczką tartą. Wstawiamy ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy 40 – 50 minut. Smacznego!!!