Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny piernik – lekko mokry w środku, korzenny w smaku i bardzo łatwy w przygotowaniu :)
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17302
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 149
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4886
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17302
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 149
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4886
Składniki
Wszystkie składniki wrzucić do miski i zmiksować na gładką masę. Na samym końcu dodajemy rodzynki i mieszamy łyżką. Masę przelewamy o foremki, wcześniej wysmarowanej masłem i wysypanej bułeczką tartą. Wstawiamy ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy 40 – 50 minut. Smacznego!!!