Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te naleśniki jest bardzo szybki i prosty. Naleśniki z tego przepisu wychodzą pyszne i szybko znikają. Polecam
mikser, naczynie na ciasto, patelnia, chochelka,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27476
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27476
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do naczynia. Następnie zmiksować na gładką , jednolitą masę. Patelnię dobrze rozgrzać z niewielką ilością oleju, nakładać porcje masy i rozprowadzić po całej powierzchni patelni. Smażyć cienkie naleśniki na złoty rumiany kolor. Smacznego
Przygotowanie ciasta.
Naleśniki po usmażeniu gotowe do nadziewania i konsumpcji.