Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie co nie co do wykonania na szybko przez każdego.
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 589
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 76
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1419
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3910
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 487
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 589
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 76
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1419
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3910
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 487
Składniki
Śmietanę wymieszać z cukrem i gotować 5 minut na wolnym ogniu. Dodać galaretkę , wymieszać aż się rozpuści, pozostawić do zgęstnienia. Orzechy włoskie umyć , pokroić na drobno.
Wafle smarować naprzemiennie. Masa kajmakowa.
Przykryć waflem i nałożyć masę cytrynową.
Przykryć waflem, następnie masa kajmakowa, wafel masa cytrynowa, wafel i na wierzch masa kajmakowa. Posypać wierzch orzechami.
Schłodzić w lodówce pokroić na porcje.