Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie co nie co do wykonania na szybko przez każdego.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5053
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13608
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5887
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7688
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5053
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13608
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5887
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7688
Składniki
Śmietanę wymieszać z cukrem i gotować 5 minut na wolnym ogniu. Dodać galaretkę , wymieszać aż się rozpuści, pozostawić do zgęstnienia. Orzechy włoskie umyć , pokroić na drobno.
Wafle smarować naprzemiennie. Masa kajmakowa.
Przykryć waflem i nałożyć masę cytrynową.
Przykryć waflem, następnie masa kajmakowa, wafel masa cytrynowa, wafel i na wierzch masa kajmakowa. Posypać wierzch orzechami.
Schłodzić w lodówce pokroić na porcje.