Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser dla dorosłych. Ma gładką, puszystą konsystencję, jest delikatny i smaczny. Przepis jest banalnie prosty i każdy go spokojnie zrobi.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Odlać pół szklanki mleka, rozpuścić w niej budynie. W pozostałej części mleka rozpuścić cappuccino i przygotować na nim budyń według przepisu. W osobnej szklance zalać bakalie alkoholem i odstawić na około 30min. Do wystudzonej masy budyniowej dodać nasączone bakalie. Całość zmiksować do uzyskania jednolitej konsystencji i przelać do pucharków. Udekorować płatkami migdałowymi.