Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser dla dorosłych. Ma gładką, puszystą konsystencję, jest delikatny i smaczny. Przepis jest banalnie prosty i każdy go spokojnie zrobi.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Odlać pół szklanki mleka, rozpuścić w niej budynie. W pozostałej części mleka rozpuścić cappuccino i przygotować na nim budyń według przepisu. W osobnej szklance zalać bakalie alkoholem i odstawić na około 30min. Do wystudzonej masy budyniowej dodać nasączone bakalie. Całość zmiksować do uzyskania jednolitej konsystencji i przelać do pucharków. Udekorować płatkami migdałowymi.