Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pudding, który wykonamy w kilka chwil.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 127
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 312
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1325
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2413
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25737
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 127
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 312
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1325
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2413
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25737
Składniki
Ryż gotujemy prawie do miękkości. Do rondelka przekładamy dulce de leche, mleko, cynamon oraz sól i gotujemy na średnim ogniu do połączenia się wszystkich składników. Dodajemy ryż oraz łyżkę rumu i ponownie gotujemy ok. 5-10 min. do konsystencji jaką lubimy, płynnej lub budyniu. Jeśli pudding jest za słodki wystarczy dodać więcej mleka. Dekorujemy kakao oraz orzeszkami. Smacznego.