Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pudding, który wykonamy w kilka chwil.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1599
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1599
Składniki
Ryż gotujemy prawie do miękkości. Do rondelka przekładamy dulce de leche, mleko, cynamon oraz sól i gotujemy na średnim ogniu do połączenia się wszystkich składników. Dodajemy ryż oraz łyżkę rumu i ponownie gotujemy ok. 5-10 min. do konsystencji jaką lubimy, płynnej lub budyniu. Jeśli pudding jest za słodki wystarczy dodać więcej mleka. Dekorujemy kakao oraz orzeszkami. Smacznego.