Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, lekka, pełna witamin owocowa sałatka z pysznym miodowo- cytrynowym sosem, wspaniale orzeźwia w upalne dni, a także dodaje energii. Mix owoców sezonowych nadaje sałatce wyjątkowego i ciekawego słodko- kwaśnego smaku.
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2702
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2345
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 695
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1276
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2702
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2345
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 695
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1276
Składniki
W małej miseczce łączymy miód z sokiem z cytryny, całość mieszamy i wstawiamy na chwilę do lodówki. Opłukane nektarynki kroimy w dość dużą kostkę, z arbuza wycinamy łyżeczką okrągłego kształtu kawałki. Do miski wrzucamy opłukane czerwone i czarne porzeczki, dodajemy pokrojone nektarynki, maliny oraz kawałki arbuza, sałatkę delikatnie mieszamy, polewamy schłodzonym sosem miodowo- cytrynowym i oprószamy cukrem pudrem.