Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, lekka, pełna witamin owocowa sałatka z pysznym miodowo- cytrynowym sosem, wspaniale orzeźwia w upalne dni, a także dodaje energii. Mix owoców sezonowych nadaje sałatce wyjątkowego i ciekawego słodko- kwaśnego smaku.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
W małej miseczce łączymy miód z sokiem z cytryny, całość mieszamy i wstawiamy na chwilę do lodówki. Opłukane nektarynki kroimy w dość dużą kostkę, z arbuza wycinamy łyżeczką okrągłego kształtu kawałki. Do miski wrzucamy opłukane czerwone i czarne porzeczki, dodajemy pokrojone nektarynki, maliny oraz kawałki arbuza, sałatkę delikatnie mieszamy, polewamy schłodzonym sosem miodowo- cytrynowym i oprószamy cukrem pudrem.