Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład zdrowego deseru, którego aż szkoda nie zrobić gdy jest sezon na arbuza. :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 493
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16733
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 422
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 493
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16733
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 422
Składniki
1. Przygotować sos z soku z cytryny, miodu oraz imbiru. Ja starłam imbir na tarce, zalałam go małą ilością wrzątku, dodałam do pozostałych składników przelewając przez sitko. Można użyć tez sproszkowanego imbiru. 2. Odstawić sos na czas przygotowywania owoców. 3. Owoce obrać ze skórki oraz usunąć z nich pestki i gniazda nasienne. 4. Owoce pokroić w kostkę, zalać sosem i gotowe. Smacznego! :)