Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład zdrowego deseru, którego aż szkoda nie zrobić gdy jest sezon na arbuza. :)
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
1. Przygotować sos z soku z cytryny, miodu oraz imbiru. Ja starłam imbir na tarce, zalałam go małą ilością wrzątku, dodałam do pozostałych składników przelewając przez sitko. Można użyć tez sproszkowanego imbiru. 2. Odstawić sos na czas przygotowywania owoców. 3. Owoce obrać ze skórki oraz usunąć z nich pestki i gniazda nasienne. 4. Owoce pokroić w kostkę, zalać sosem i gotowe. Smacznego! :)