Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem sama masa serowa, a w środku soczyste czereśnie. Robiłam już kilka razy i za każdym razem był rewelacyjny.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25136
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25136
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Tortownicę (26cm) natłuścić lub wyłożyć papierem do pieczenia.
Czereśnie umyć, wydrylować i przekroić na pół. Posypać cukrem wanilinowym.
Masło utrzeć z cukrem, sokiem cytrynowym i kaszą manną. Dodać twaróg i budyń w proszku. Pojedynczo dodawać jaja. Następnie delikatnie wmieszać czereśnie.
Masę przełożyć do tortownicy. Piec ok. 60 minut, po upieczeniu zostawić w wyłączonym piekarniku na ok. 30 minut. Przed podaniem można posypać cukrem pudrem.