Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik błyskawiczny, bez jaj, bez pieczenia, jest bardzo smaczny.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 73
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 742
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 470
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 223
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 73
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 742
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 470
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 223
Składniki
Przygotuj formę 25/30 cm W szerokim rondlu rozpuścić margarynę, dodać obydwa cukry, ciągle mieszając dodać ser oraz budyń. Masę chwilę pogotować na małej mocy palnika. Formę wyłożyć papierem. Na spód ułożyć herbatniki, warstwę ciepłego sera, ponownie herbatniki i kolejną warstwę sera. Kończymy na herbatnikach i polewamy roztopioną polewą czekoladową. Polewa czekoladowa; wszystkie składniki na polewę gotować razem ok. 5 minut.