Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokobiałkowy sernik na zimno z mango przygotowany na bazie skyrów. Pyszny, delikatny i rozpływający się w ustach.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 401
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 401
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Składniki
Spód tortownicy wyłożyć ciastkami. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i przestudzić. Skyr zmiksować z cukrem pudrem i pulpą mango. Do żelatyny dodać łyżkę sernika i wymieszać. Żelatynę przelać do sernika i zmiksować. Całość przelać na herbatniki i wstawić do lodówki do całkowitego stężenia. Przed podaniem udekorować kokosem i borówkami.