Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona sernika - w sezonie rabarbarowy.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 57
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18606
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7115
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30721
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 57
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18606
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7115
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30721
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia, boki posmarować masłem.
Składniki na ciasto zagnieść do uzyskania jednolitej masy. Przełożyć do przygotowanej formy, wylepić dno i boki na wysokość obręczy.
Pokrojony rabarbar wymieszać z 30g cukru.
Jajka zmiksować z budyniem, następnie dodać pozostały cukier, serek i twaróg, wymieszać do połączenia się składników. Dodać rabarbar i delikatnie wymieszać.
Przełożyć do przygotowanej formy, wyrównać powierzchnię. Piec 40-45 minut. Po upieczeniu zostawić w wyłączonym piekarniku na ok. 10 minut, potem wyjąć z piekarnika i odstawić do całkowitego ostudzenia. Następnie wstawić do lodówki. Smacznego :)