Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie wilgotne i aromatyczne :-)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2420
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2420
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę.Śliwki pokroić na dosyć drobną kostkę. W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Wszystko razem połączyć i delikatnie wymieszać łyżką. Dodać lekko przestudzoną czekoladę i śliwki, ponownie delikatnie wymieszać. Formę na muffinki wypełniać do 3/4 wysokości ciastem. Piec ok. 25-30 min. w temp. 190-200 stopni. Smacznego