Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie wilgotne i aromatyczne :-)
Danie inspirowane angielskimi świnkami w kocykach, w Szkocji znane jako żołni...
Odsłon: 105
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 148
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 100
Polecam bardzo smaczny farsz z kapusty kiszonej i suszonych grzybków. Farsz p...
Odsłon: 144
Danie inspirowane angielskimi świnkami w kocykach, w Szkocji znane jako żołni...
Odsłon: 105
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 148
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 100
Polecam bardzo smaczny farsz z kapusty kiszonej i suszonych grzybków. Farsz p...
Odsłon: 144
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę.Śliwki pokroić na dosyć drobną kostkę. W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Wszystko razem połączyć i delikatnie wymieszać łyżką. Dodać lekko przestudzoną czekoladę i śliwki, ponownie delikatnie wymieszać. Formę na muffinki wypełniać do 3/4 wysokości ciastem. Piec ok. 25-30 min. w temp. 190-200 stopni. Smacznego