Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodziaki, racuchy, placuszki z jabłkami zawsze kojarzą mi się z okresem mojego dzieciństwa. Oczywiście najlepsze racuchy robiła moja babcia dodawała tam swoje tajemne składniki takie jak cierpliwość, miłość ;)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 448
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 448
Składniki
KROK 1: Suche składniki wymieszać ze sobą. Jajka wymieszać z mlekiem zsiadłym i połączyć z suchymi składnikami. Dodać obrane i pokrojone w drobną kostkę jabłka. KROK 2: Kłaść łyżka placki na rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor. KROK 3: Po usmażeniu oprószyć cukrem pudrem.