Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodziaki, racuchy, placuszki z jabłkami zawsze kojarzą mi się z okresem mojego dzieciństwa. Oczywiście najlepsze racuchy robiła moja babcia dodawała tam swoje tajemne składniki takie jak cierpliwość, miłość ;)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 295
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 295
Składniki
KROK 1: Suche składniki wymieszać ze sobą. Jajka wymieszać z mlekiem zsiadłym i połączyć z suchymi składnikami. Dodać obrane i pokrojone w drobną kostkę jabłka. KROK 2: Kłaść łyżka placki na rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor. KROK 3: Po usmażeniu oprószyć cukrem pudrem.