Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja córa uwielbia banany pod każdą postacią, dlatego staram się wymyślać różne dania w których banan gra główną rolę. Dzisiaj na przykład, usmażyłam dwa mini banany :)
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 53
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1544
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 57
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 53
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1544
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 57
Składniki
Z oleju, miodu i soku z cytryny robię marynatę.
Banany kroję wzdłuż na pół. Zanurzam je we wcześniej przyrządzonej marynacie.
Następnie układam je na rozgrzanej, suchej patelni. Podsmażam krótko po obydwu stronach. Banany lekko się przyrumienią. Gorące, podaję razem z kulką lodów.