Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, jego zaleta że jest wilgotny.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 68
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 599
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2023
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 68
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 599
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2023
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
Ciasto: Ciasto wyrobić i rozłożyć na blaszce.
Masa makowa: Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka, dodać mak, jabłka starte na drobnej tarce,dodać grysik, proszek i zapach.Wszystko dokładnie wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Upiec. Polać ciasto polewą.