Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, jego zaleta że jest wilgotny.
Historia tych grzanek jest taka, że miałam 3 bułki serowe, z których nie wied...
Odsłon: 36
Jak drobne wypieki oprócz pierniczków przygotowujecie na święta? Jeśli nie ma...
Odsłon: 67
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 55
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 569
Historia tych grzanek jest taka, że miałam 3 bułki serowe, z których nie wied...
Odsłon: 36
Jak drobne wypieki oprócz pierniczków przygotowujecie na święta? Jeśli nie ma...
Odsłon: 67
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 55
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 569
Składniki
Ciasto: Ciasto wyrobić i rozłożyć na blaszce.
Masa makowa: Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka, dodać mak, jabłka starte na drobnej tarce,dodać grysik, proszek i zapach.Wszystko dokładnie wymieszać, a na koniec dodać ubitą pianę z białek. Upiec. Polać ciasto polewą.