Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne świąteczne ciasteczka z orzechami, czekoladą i przyprawą korzenną.
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 88
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 183
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 175
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7543
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 88
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 183
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 175
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7543
Składniki
W misce rozgnieść widelcem banana, dodaj cukier, żółtko, roztopione masło, mąkę z sodą, cynamon i przyprawę korzenną. Wymieszaj dodaj posiekane orzechy i czekoladę.
Dłonie lekko natłuść olejem i odrywaj po kawałku ciasta formując kulki. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i układaj ciasteczka lekko spłaszczając. Piecz około 10 -12 minut w temperaturze 180 st.