Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne świąteczne ciasteczka z orzechami, czekoladą i przyprawą korzenną.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
W misce rozgnieść widelcem banana, dodaj cukier, żółtko, roztopione masło, mąkę z sodą, cynamon i przyprawę korzenną. Wymieszaj dodaj posiekane orzechy i czekoladę.
Dłonie lekko natłuść olejem i odrywaj po kawałku ciasta formując kulki. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i układaj ciasteczka lekko spłaszczając. Piecz około 10 -12 minut w temperaturze 180 st.