Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotka w pucharku to ekspresowy deser bez pieczenia o smaku soczystych jabłek i cynamonu. Do odtworzenia tego przepisu będziecie potrzebowali zaledwie 4 składników i 15 minut wolnego czasu. Idealna propozycja na deser lub słodkie śniadanie.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Składniki
Jabłka myjemy, kroimy na pół, wycinamy gniazda nasienne, następnie kroimy w kosteczkę. Do pokrojonych jabłek dodajemy cynamon i granolę. Składniki mieszamy.
Do każdego pucharka nakładamy po 100 g jogurtu naturalnego.
Na górę wykładamy jabłka zmieszane z cynamonem i granolą.
Gotową szarlotkę w pucharkach serwujemy gościom. Smacznego!