Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie owocowe pożegnanie wakacji. :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto. Wyłożyć nim formę do tarty nakłuć widelcem. Upiec na złoto (ok. 30 min., 180 stopni).
W szklance mleka rozmieszać mąki, żółtka i proszek budyniowy.Resztę mleka zagotować z cukrami. Ugotować krem.
Gorący krem przełożyć na upieczony spód i na ciepłym układać owoce. Ostudzić.
Smacznego. :)