Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4655
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5709
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7136
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4655
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5709
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7136
Składniki
Połowę biszkoptów wyłożyć na dno naczynia, u mnie było to naczynie żaroodporne. Śmietankę ubić, niekoniecznie na bardzo sztywno. Stopniowo dodawać serek mascarpone. Kawę posłodzić i połową kawy zmoczyć biszkopty. Przykryć częścią masy z serka i śmietanki. Ponownie ułożyć drugą warstwę biszkoptów, polać je resztą kawy i pozostałą częścią masy. Wierzch posypać ciemnym kakao. Smacznego.