Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast pączkow,czy też chrustu,torcik wyszedł fantastyczny w smaku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Składniki
Została mi pyszna masa z kokosanek,więc trzeba wykorzystać,a nie wyrzucać:) Torcik wyszedł finezyjny,więc polecam całym sercem:) Wafle wyjąć z opakowania. Pierwszą warstwę posmarować masą kajmakową. Druga warstwa masa kakaowa pozostała z kokosanek. Następna to masa kajmakowa,potem marmolada różana i znów masa kajmakowa. Wierzch posmarowany masą kajmakową posypać wiórkami kokosowymi. Dać do lodówki by torcik stężał.
Smacznego życzę!